Szakértői szolgáltatások

Az évek során különböző informatikai területeken vettünk részt sikeres rendszerintegrációs, biztonságtechnikai, szerverkonszolidációs és migrációs projektekben is. Számos heterogén informatikai rendszer felülvizsgálatával, áttervezésével foglalkoztunk, kezdetben leginkább kórházi rendszerek esetében, később már kormányzati és kkv területeken is.

Read more

Rendszerüzemeltetés

Igény szerint állandó helyszíni jelenléttel vagy eseti és sürgősségi  rendszerüzemeltetési és rendszerfelügyeleti szolgáltatásokat nyújtunk. Megrendelőink igényeihez alkalmazkodva, rugalmasan biztosítunk informatikai eszközöket, rendelkezésre állást vagy humán erőforrást. A kulcsfontosságú területeket pro-aktív felügyeleti alkalmazásokkal is ellenőrizzük.

Read more

Infrastruktúra szolgáltatás

IaaS – Infrastructure as a Service – Cloud… Gyakori szlogenek, de egy tipikus magyar KKV részére inkább előnyösebb lehet egy privát vagy akár egy hibrid felhő szolgáltatás használata. Van megoldásunk nagyon sok igényre és folyamatosan bővülünk.

Read more

Ez az oldal még feltöltés alatt áll

A korábbi weblapunk elérésére még van mód.

Fontosak
Rendszerüzemeltetés
Rendszerüzemeltetés
Windows 10 Pro
Windows 10 Pro
Valami teszt, mert
Valami teszt, mert
Windows Server 2003 – End of Support
Windows Server 2003 – End of Support
Ajánlásaink
author

Sürgősségi hibaelhárítást és szakértői szolgáltatásokat veszünk igénybe évek óta. Kezdetben Netware és Groupwise, manapság teljes szerver infrastruktúrával kapcsolatban.

author

Kezdetben teljes informatikai infrastruktúra átvilágítással, majd rendszerfelügyelettel és rendszer-üzemeltetés szolgáltatással is megbíztuk az Olajos és Társa Kft-t.