cropped-logo-1-21.pngAz Olajos és Társa Informatikai, Adatvédelmi, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2003-ban alakult, korábban a Vállalkozás, egyéni vállalkozói formában működött (1997 óta).

A vállalkozás, saját és alvállalkozói erőforrások igénybe vételével, már több mint 10 éve látja el Ügyfeleinket, akik megtisztelnek bizalmukkal. Célunk a magas műszaki színvonalú megoldások és szolgáltatások, vevői elvárások szerinti, maximális kielégítése.

A kiemelkedően magas minőségű szolgáltatásnak köszönhetően a Vállalkozás ügyfélköre folyamatosan nő. Ügyfeleink között ma már, a kis-, és középvállalatok mellett kormányzati és önkormányzati szervezetek is tudhatunk. A dinamikus növekedéssel párhuzamosan, a Vállalkozás alvállalkozóinak száma is folyamatosan emelkedik, a kiszolgálás és a rendelkezésre állás szinten tartása, illetve növelése érdekében.

Szakembereink szerte az országban, több évtizede sikeresen tevékenykednek az informatikai különböző területein, akik segítségével, a legkülönbözőbb felhasználói igényeket is sikeresen és hatékonyan tudunk kiszolgálni.

Több mint tíz éves tapasztalattal rendelkezünk informatikai megoldások szállításában, mely mellett számítástechnikai eszközök értékesítésében, szervizelésében, informatikai rendszerek fejlesztésében és üzemeltetésében is elmélyült ismeretekre tettünk szert.

Vállalkozás főbb tevékenységei:

 • Megrendelőink informatikai rendszereinek üzemeltetését, felügyeletét és karbantartását rendszergazdai, rendszerüzemeltetői szolgáltatásokon belül biztosítjuk. A szolgáltatási szerződések keretében egyrészt tudunk helyszínre állandóan delegált kollégát biztosítani, másrészt riasztást követően meghatározott időn belül helyszínre kiszállni. Rendszeres konzultációt biztosítunk és szükség esetén a megrendelő eszközeinek javítási idejére csere eszközöket helyezünk üzembe díjmentesen.
 • Rendszerintegrációs szolgáltatásunk keretében szakembereink a legmagasabb minőségi és megbízhatósági kategóriába tartozó összetett információtechnológiai rendszerek tervezését és megvalósítását vállalják, melyek a megrendelő teljes problémakörére megoldást nyújthatnak.
 • Az egyedi funkcionális igényeket kiszolgáló szoftvertermékek fejlesztését a legmodernebb szoftverfejlesztési eszközökkel és technológiákkal végezzük. Munkatársaink szaktudása nem eszközfüggő, ezáltal bármilyen informatikai környezetben hasznosítható.
 • Az informatikai hálózatok tervezése és kivitelezése révén megvalósítjuk Ügyfeleink hardvereszközeinek és berendezéseinek hálózatba szervezését, hálózati szintű üzemeltetését.
 • Teljes körű információvédelmi szolgáltatásunk keretében vállaljuk Ügyfeleink informatikai auditálását. Különböző tűzfal, hozzáférés- és vírusvédelmi szolgáltatásaink az alaprendszerektől a komplex védelmet, illetve a nagy rendelkezésreállást biztosító megoldásokig terjednek.

Röviden:

 • juniper tűzfalak, hálózati switchek konfigurálása
 • vmware virtualizációs szolgáltatások üzemeltetése, telepítése
 • hyper-v virtualizációs szolgáltatások üzemeltetése, telepítése
 • Microsoft szerverkörnyezet telepítése, üzemeltetése, konfigurálása
 • Linux alapú szerverek telepítése, üzemeltetése
 • szerverek, szerver konszolidáció, felhasználói adatok, adatbázisok  migrálása

Virtuális oklevélfalunk (még) a régi weboldalunkon elérhető.