IaaS – Infrastructure as a Service – Cloud

Gyakori szlogenek, de egy tipikus magyar KKV részére inkább előnyösebb lehet egy privát vagy akár egy hibrid felhő szolgáltatás használata. Van megoldásunk nagyon sok igényre és folyamatosan bővülünk.Korábban még, amikor virtuális iroda volt az aktuális szlogen, már üzemeltettünk és biztosítottunk virtuális iroda felületeket. Közös munkaterületek, naptárak, fájl megosztás, e-mail felülettel. A tipikus csoportmunka felületeket elérhetővé lehet tenni interneten keresztül, biztonságos formában.

Van üzemelő megoldásunk a teljesség igénye nélkül:

  • teljes IaaS szolgáltatásra, privát csoportmunka felületek biztosításával – majdnem irodamentes vállalkozás, geológiailag szétszórt munkatársainak közös munkaterületét biztosítjuk
  • projektportál üzemeltetésre – mérnöki iroda teljes projektportálját biztosítjuk amin a megrendelők, alvállalkozók, kivitelezők elérhetik a projektekhez létfontosságú adatokat, dokumentációt, határidőket stb.
  • internetes megjelenés, webszolgáltatások átterhelése  – vállalkozások, szervezetek webszolgáltatásainak részeit üzemeltetjük, így tehermentesíthető a szervezet saját infrastruktúrája, illetve csökkenthetőek az igazán értékes adatokat támadási felületei.

Saját szervereink, márkás nagy megbízhatóságú hardware eszközök, magyarországi BIX központos adatparkokban üzemelnek az elérhetőség és a válaszidő maximalizálása érdekében.